logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Eerste details Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Grim Sky onthuld


Goed nieuws voor Rainbow Six-fans. Ubisoft heeft een tipje van de sluier opgelicht van de eerste details van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Operation Grim Sky! Zo komen er twee nieuwe Operators in Operation Grim Sky: een Amerikaanse aanvaller en een verdediger uit Groot-Brittannië. Ook vindt er voor het eerst een Map Rework plaats, die een geliefde map van meer dan enkel een nieuw likje verf voorziet.

Hereford Base is een beruchte en beroemde map, gebaseerd op het trainingskamp uit het boek van Tom Clancy. De map was voor het eerst te spelen tijdens de Rainbow Six Siege Bèta in 2015. In Operation Grim Sky krijgt deze map een volledige rework. De rework brengt een nieuwe visuele identiteit, lay-out en architectuur met zich mee. De map voelt nog steeds vertrouwd aan voor doorgewinterde spelers, maar door de rework kan Hereford Base is de map weer helemaal bij de tijd en kan hij zeker ook beschouwd worden als een nieuwe map voor vele anderen.

De volledige onthulling van de Year 3 Season 3 content is te zien tijdens de Six Major Paris, het grootste Rainbow Six Esports-toernooi van Europa, waarvan het hoofdtoernooi plaatsvindt van 17 tot en met 19 augustus.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Games koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.