Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 4 – de laatste missie

Tom Clancy’s Jack Ryan keert terug voor nog één seizoen vol actie! Het vierde en laatste seizoen van de baanbrekende serie met John Krasinski in de hoofdrol gaat op vrijdag 30 juni in première op Prime Video. Elke vrijdag komen er twee afleveringen beschikbaar tot aan de epische finale op 14 juli. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op de avonturen van Jack. Na het spannende derde seizoen verschijnt het vierde seizoen al binnen zes maanden.

jack-ryan-seizoen-4

Zes afleveringen vol spanning

Het zesdelige seizoen komt exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen/gebieden. Nu al kunnen fans de eerste drie seizoenen van Tom Clancy’s Jack Ryan streamen op Prime Video. Als Prime-lid in Nederland profiteer je van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor slechts €2,99 per maand.

Bekijk hier de teaser trailer voor Jack Ryan S4

Het verhaal van Jack Ryan, seizoen 4

In het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan gaat onze held op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Als de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur krijgt Jack Ryan de opdracht om interne corruptie bloot te leggen en ontdekt daarbij een reeks verdachte black ops die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen. Terwijl Jack en zijn team onderzoeken hoe diep de corruptie reikt, stuiten ze op een nog veel verontrustender feit: de samensmelting van een drugskartel en een terroristische organisatie. Uiteindelijk openbaart zich een complot dat veel dichter bij huis ligt en het geloof in het systeem dat ze altijd hebben beschermd, op de proef stelt.

Films koop je online bij:

In de serie speelt John Krasinki de hoofdrol van Jack Ryan, Wendell Pierce speelt James Greer, Michael Kelly speelt Mike November en Betty Gabriel is te zien als tijdelijk CIA directeur Elizabeth Wright. Abbie Comish keert terug als Cathy Mueller. Dit seizoen zijn Michael Peña als Domingo Chavez en Louis Ozawa als Chao Fah toegevoegd aan de cast.

Tom Clancy’s Jack Ryan wordt mede geproduceerd door Amazon Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television en uitvoerend geproduceerd door Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay en John Kelly. Bovendien produceren Tom Clancy en Skydance Television’s David Ellison, Dana Goldberg en Matt Thunell het vierde seizoen, samen met Vaun Wilmott, Mace Neufeld en Carlton Cuse.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.