logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Seizoen 3: Tom Clancy’s Jack Ryan

Prime Video presenteert nieuwe trailer van het langverwachte derde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan. Alle acht nieuwe afleveringen van de actie-serie, met John Krasinski in de hoofdrol, gaan woensdag 21 december exclusief op Prime Video in première.

streaming-banner-prime-video

Bekijk de trailer

Over Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 3

In het derde seizoen van de actie-thriller serie werkt Jack Ryan als een CIA case officer in Rome, wanneer hij wordt getipt dat het Sokol Project – een geheim plan om het Sovjet Rijk te herstellen – opnieuw wordt opgestart meer dan 50 jaar nadat werd verondersteld dat het was stilgelegd. Jack begint aan een missie om de informatie te bevestigen, maar het loopt al snel mis en hij wordt ten onrechte betrokken bij een grotere samenzwering. Jack wordt beschuldigd van verraad en er is een opsporingsbericht uitgegeven voor zijn arrestatie. Hij wordt gedwongen zijn eigen regering te ontvluchten als hij enige hoop wil hebben om de schurkenstaten te ontmaskeren voordat het te laat is. Dwars door Europa, terwijl hij wordt opgejaagd door zowel voormalige bondgenoten als nieuwe vijanden, vecht Jack tegen de klok om de aaneenschakeling van destabiliserende conflicten, die leiden tot een wereldwijde catastrofe, te stoppen.

Benieuwd naar de eerdere seizoenen? Lees dan onze reviews van Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 1 en Tom Clancy’s Jack Ryan seizoen 2.

Cast – Jack Ryan seizoen 3

Jack Ryan is een internationale voortvluchtige, die tegen de klok racet om een wereldwijde catastrofe te voorkomen in de nieuwste trailer voor het komende derde seizoen van Tom Clancy’s Jack Ryan. In de serie speelt John Krasinski de titelrol en Wendell Pierce en Michael Kelly zijn opnieuw te zien als respectievelijk CIA-officier James Greer en voormalig CIA-officier Mike November. Bij de cast komen dit seizoen Nina Hoss als de Tsjechische president, Alena Kovac en Betty Gabriel als CIA Rome Station Chief Elizabeth Wright.

Hier vindt je meer artikelen over Tom Clancy’s Jack Ryan (boeken,films en series).

Over de makers

Tom Clancy’s Jack Ryan is een coproductie van Amazon Studios, Paramount Television Studios en Skydance Television en wordt geproduceerd door Andrew Form, Allyson Seeger, John Krasinski, Vaun Wilmott, Brad Fuller en Michael Bay. Daarnaast produceren Tom Clancy en Skydance Television’s David Ellison, Dana Goldberg en Bill Bost het derde seizoen, samen met Mace Neufeld en Carlton Cuse.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.