logo-liggend-wit-donkerblauw

Titelsong tv-serie Totally Fit Kidz met speciale rol voor Speel je Fit – ambassadeurs, waaronder Soufiane Touzani, Nanne Meijer, Tim Douwsma en de OranjeLeeuwinnen


totally fit kidsDe titelsong “R U Ready” van het RTL Telekids programma Totally Fit Kidz wordt gezongen door Elindo Avastia. Elindo is samen met presentatrice Ingrid Jansen iedere zaterdag en zondag om 16.25 uur te zien bij de zender. Elindo is naast presentator ook ambassadeur voor Speel je Fit.

Speel je Fit wordt op dinsdag 6 juni gelanceerd en is een speciaal door de KNVB & Hartstichting ontwikkeld bewegingsprogramma rondom WEURO 2017. Kinderen ervaren hierin hoe makkelijk en leuk het is om te bewegen door spelenderwijs (voetbal-gerelateerde) oefeningen uit te voeren. Centraal in de Speel je Fit campagne staat het YouTube kanaal en de samenwerking met 9 ambassadeurs. In de videoclip van de titelsong van Totally Fit Kidz demonstreren de 9 ambassadeurs van de campagne Speel je Fit (onder andere balkunstenaar Soufiane Touzani, YouTuber Nanne Meijer, acteur/presentator Tim Douwsma en enkele OranjeLeeuwinnen van het Nederlands vrouwenvoetbalteam) hun voetbalkunsten.

Totally Fit Kidz is een programma van RTL Telekids in samenwerking met de Hartstichting en de KNVB. In Totally Fit Kidz strijden 12 basisscholen om de titel “Totally Fit School 2017”. Bekende topsporters geven tips aan de kijkers hoe ze thuis eenvoudig kunnen bewegen en bekende Nederlanders laten zien hoe je gezonde en makkelijke traktaties maakt.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.