Tips van Twitterende boswachter om dit koude najaar te overleven


Geplaatst

in

door

Fluiten vogels, of Twitteren ze? Als het aan deze Nederlandse boswachters lag allebei. Want terwijl ze deze koude dagen onze Nederlandse bossen beheren, delen ze ook de mooiste foto’s en leukste wandeltips met hun vele volgers (en ja, het zijn er veel). Deze boswachters zijn zelfs zo populair dat zij ook dit jaar weer hoog in de Year on Twitter lijst staan. Dus trek je winterjas en regenlaarzen aan, want wij delen met jullie de leukste Twitterende boswachters en hun vele tips.

Iedereen houdt van @BoswachterTim

Of het nu ligt aan zijn mooie kiekjes, zijn handige tips, of zijn mooie familie, @BoswachterTim is erg geliefd. Het is dan ook niet heel vreemd dat hij eerder dit jaar werd uitgeroepen tot beste Twitteraar van Nederland. Elke dag deelt hij zijn leukste ervaringen en gedachtes met zijn enthousiaste volgers. Hier zijn een paar leuke tweets van de afgelopen maand:

Twitterende boswachters uit alle streken van Nederland

Boswachter Tim is echter niet de enige staatsbosbeheerder met een grote following. Hij wordt onder andere vergezeld door de boswachters Thijmen, Thomas, IneJennyCorienErikSabine. Binnen deze community blijkt ook iedereen andere interesses te hebben. Terwijl je bij Ine terecht kan voor de leukste foto’s en handigste tips over de grote getalen dieren die de Nederlandse bossen bewonen, houdt Thijmen zich vooral bezig met de natuur en haar bijna magische vertoning. Kortom: als je van plan bent om nog een najaar wandeling temaken moet je dus niet alleen je plaatselijke boswachter in de gaten houden. Deze boswachter community helpt je namelijk om binnen no-time je bos- en wandelkennis te verrijken.

Als je nu nog de geen zin hebt om direct de deur uit te lopen en het dichtstbijzijnde bos te bezoeken, dan weten wij het ook niet. Besteed je dit najaar toch liever binnen in de warmte van je eigen huis? Volg dan je favoriete boswachters van het @staatsbosbeheer om toch de mooiste winterse kiekjes te zien.

ZOEK OP DE SITE

PRIJSVRAGEN

ONZE TOPSUGGESTIES

coolesuggesties topper vierkant

ONZE NIEUWSTE BERICHTEN

 • vrienden vriendengroep

  Los conflicten in de vriendengroep op met een mediator

 • Bak De allerbeste recepten van Paul Hollywood

  Boek recensie: Bak! De allerbeste recepten van Paul Hollywood

 • joy ride

  Alle remmen los in ‘Joy Ride’

 • oppo a78 5g

  Nieuwe OPPO A78 5G met 33W snelladen en 50MP-camera

 • Recensie InfinityLab ClearCall 4

  Gadget review: InfinityLab ClearCall

 • Recensie 7 Wonders Edifice

  Spel recensie: 7 Wonders Edifice uitbreiding

 • curacao

  Last minute Curaçao boeken: voordelen en tips

 • Forever 80s boekbespreking

  Boek recensie: Forever 80’s

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.