logo-liggend-wit-donkerblauw

Hoe organiseer jij het ultieme tuinfeest?


Het weer wordt steeds beter, avonden blijven langer licht, dat betekent maar één ding: de zomer staat om de hoek! Dit vraagt om een tuinfeest, maar hoe organiseer jij nou hét tuinfeest dat niemand vergeet?

Breng sfeer in je tuin

Wanneer je een groot tuinfeest geeft mag dit natuurlijk niet ten koste gaan van de sfeer. Er zijn verschillende mogelijkheden om je tuin om te toveren tot een unieke party locatie. Wanneer het tuinfeest in de avond plaatsvindt, kun je een oase van licht creëren door bijvoorbeeld de bomen te versieren met verlichting, waardoor je nog meer je tuin erbij betrekt. Wanneer je gebruik maakt van een overkapping kun je een knussere sfeer creëren en de wanden versieren met verlichting en allerlei coole accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een TV aan de wand plaatsen om samen naar het WK te kijken of een dartbord waar je met je vrienden een pijltje kan gooien.

Echter zijn er ook leuke ideeën voor een tuinfeest wat overdag plaatsvindt. Uiteraard kun je overdag genieten van de zon, maar er moet ook ruimte zijn voor wat schaduw. Dit kun je creëren door gebruik te maken van een parasol. Deze parasol kun je daarnaast nog uitbreiden met LED parasolverlichting & een speaker. Hierdoor zorgt de parasol voor nog meer sfeer in je tuin en is het ook s ’avonds een echte eyecatcher die de warmte vasthoudt.

Het thema

Het thema van je feest zorgt ervoor dat je feest een bepaalde vibe krijgt. Ga je voor een Ibiza-feest met lichte kleuren en waanzinnige cocktails of geef je het tuinfeest een stoer karakter met verschillende soorten bieren die je kunt verkrijgen? Welk thema jij jouw tuinfeest ook geeft hierbij kunnen bijpassende tuinmeubelen niet ontbreken. Wanneer je het thema hebt uitgekozen kun je hier je hele tuinfeest op aanpassen; van decoratie tot de drankjes en van de outfit tot de muziek. Jij bent in charge van jouw ultieme tuinfeest en jij bepaalt hoe jouw feest een feest wordt wat niemand snel meer vergeet!

 Zorg voor een aantrekkelijke aankondiging

Wanneer jij het thema hebt uitgekozen, kun je jouw tuinfeest groots aankondigen met een mooi opgemaakte flyer waardoor het thema van het feest meteen duidelijk wordt gemaakt. Hierdoor krijgen jouw vrienden meteen een speciaal gevoel bij het feest en kunnen ze hopelijk niet wachten totdat het feest van start gaat.

Karaoke-set

Een karaoke-set hoort thuis op elk groot feest en dus ook op die van jou. Het krijgt een extra toevoeging wanneer je een TV hebt waar je de lyrics op af kan spelen maar dit is geen vereiste om jouw zangkunsten aan de rest van je vrienden te laten horen. Een karaoke-set zorgt ervoor dat je momenten creëert met je vrienden die je niet snel zal gaan vergeten. Wanneer je nog meer sfeer op jouw feest wil krijgen kun je ervoor kiezen om een karaoke-set te halen waar ingebouwde lichteffecten in zitten. Deze kun je dan via Bluetooth verbinden met de Spotify-lijst die jij speciaal hebt gemaakt voor dit te gekke tuinfeest!

Feesten maar!

Je hebt alle voorbereidingen getroffen en jouw ultieme tuinfeest kan nu echt gaan beginnen! Zorg dat je koelkast vol met koele drankjes staat, versier de tafel met heerlijke hapjes en geef jou en je vrienden een onvergetelijke ervaring.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.