logo-liggend-wit-donkerblauw

Tips om in stijl een carrière op te bouwen

Het Central Business District is jouw thuis, je voelt je als een vis in het water tussen de glazen gebouwen, de computerschermen, de liften en de visitekaartjes. Je jaagt een succesvolle carrière na en je hebt al drie eigen bedrijven met personeel. Klinkt dat een beetje zoals jij? Of is dat wat je graag zou willen worden? In dit artikel bespreken we alle tips over hoe je in stijl een carrière opbouwt.

Kom altijd in pak

Elke bijeenkomst, elke vergadering en elke ontmoeting is het goed om strak gekleed te zijn. Een strak pak is belangrijk. En dan hebben we het niet over een goedkope pakbroek en colbert van de C&A of H&M, maar van echte kwaliteit: koop een op maat gemaakt pak. Met zo’n uitstraling krijg je niet alleen meer zelfvertrouwen, maar zullen mensen je ook serieuzer nemen en meer gaan zien als een echte professional. Denk aan de juiste attributen bij een pak: een zakhorloge, een stropdas en een prachtige leren riem!

Neem een dure koffer

Als de attributen die jij meeneemt duur zijn, zullen mensen zien dat je een succesvolle ondernemer bent, ook al is dat slechts een beetje de schijn die je vooralsnog ophoudt. Mensen zijn meer geneigd om met je te werken als je niet bezuinigt op dingen die je bij je hebt. Zoek daarom een stijlvolle en kwalitatieve leren koffer waar je jouw documenten en andere papieren in meedraagt. Dat is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens een ideale manier om spullen mee te dragen.

Draag altijd een pen mee

Het is enorm belangrijk om altijd een, of meerdere, pennen bij je te hebben. Het gebeurt nogal wel eens dat iemand bij jou in de omgeving een business contract moet ondertekenen of gewoon een aantekening moet maken. Heb jij een ontmoeting met jouw potentiële nieuwe klant of wil je graag die ene promotie van je baas, dan kun je op die momenten een stijlvolle, dure pen tevoorschijn toveren. Het is een manier waarop je jouw stijl en galante manier van doen kan tonen. Ga naar pen graveren voor een stijlvolle en elegante pen.

Zorg voor een stoer bureau

Heb je een eigen kantoor, dan is het een goed idee om een mooi bureau aan te schaffen. Net als met je pakken, je werkkoffer en je pennen is het belangrijk om succes uit te stralen. Dat doe je met een georganiseerd en net bureau. Het hoeft niet meteen de allerduurste te zijn, maar zorg in ieder geval dat het bureau er stijlvol en netjes uitziet.

Wees altijd een gentleman

Het is belangrijk om altijd een echte gentleman te zijn. Schud mensen de hand, glimlach, doe niet vervelend tegen je collega’s of de mensen onder je in de bedrijfsstructuur, maar doe je best om hen te helpen. Op die manier zullen ze je altijd trouw zijn en meewerken om jouw bedrijf of jouw afdeling succesvol te maken. Het gaat namelijk niet alleen om de spullen, maar ook om je algehele houding. Zo bouw je in stijl een eigen carrière.

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.