logo-liggend-wit-donkerblauw

Top tips om er jonger uit te zien


Ons uiterlijk is iets waar we voor een groot deel volledig zelf voor verantwoordelijk zijn, maar ook deels genetisch is bepaald. Waar de ene man in het begin van zijn twintiger jaren al de eerste vormen van ouderdom begint te ondervinden, blijft de andere man dit nog enkele jaren bespaard. Dat we nu veel meer kennis van zaken hebben dan vroeger, dat moge duidelijk zijn. Naast de cosmetische mogelijkheden om er een aantal jaartjes jonger uit te zien, kun je ook door rekening te houden in het dagelijks leven er eenvoudig een stuk strakker en daarmee jonger uitzien. We geven je de top 2 tips om er jonger uit te zien als man.

tips jonger uiterlijk pexels kampus production 8464601

Natuurlijke manier

Wanneer jij er een aantal jaartjes jonger uit wilt zien, dan is het belangrijk goed te letten op een aantal belangrijke zaken. De twee belangrijksten zijn natuurlijk voeding en hydratatie. Je hebt vast wel eens gehoord dat iemand er ongezond uitziet. Wanneer we teveel suikers en vetten binnenkrijgen, is dit vaak niet alleen terug te zien in het gewicht, maar ook in de uitstraling. Wat je vaak ziet, is dat mensen die ongezond eten er een stuk witter/grauwer uitzien in hun gezicht, dan iemand die gezond eet. Ook het drinken van voldoende water zorgt ervoor dat je huid strak blijft, want te weinig drinken, zorgt voor uitdroging van je huid. Zorg er dus voor, dat je netjes iedere dag minimaal 1,5 liter water drinkt en zorgt voor op z’n minst 2 ons groent en fruit. Wil je het helemaal goed aanpakken, beweeg dan ook dagelijks minimaal een half uurtje.

Uiterlijke verzorging speelt ook een belangrijke rol als je er jonger uit wil zien. Een goede knip- en scheerbeurt doet vaak wonderen. Als je een netjes verzorgd uiterlijk hebt, zie je er vaak frisser en jonger uit, dus dit het is zeker aan te raden om tijd te besteden aan je uiterlijke verzorging.

Botox

Waar dit tot enkele jaren nog een redelijk taboe is gebleken, is het de laatste tijd eigenlijk niet meer weg te denken uit het hedendaags straatbeeld. Dan hebben we het natuurlijk over botox. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, want ook bij mannen zien we steeds vaker dat ervoor wordt gekozen om net even die ene rimpel tussen de wenkbrauwen of het voorhoofd weg te laten halen. Het enige waar je wel voor moet waken, is dat je niet doorslaat. Want laten we eerlijk zijn, ouder worden heeft toch ook wel z’n charmes en het hoort er simpelweg gewoon bij, je bent echt niet de enige!

Geschreven door Gastblogger

Dit artikel is niet door ons gecontroleerd op juistheid van informatie. Ook zijn we niet verantwoordelijk voor de websites waar dit artikel naar linkt.
Lees onze disclaimer voor meer informatie.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.