logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Boek recensie: Tips en tricks voor de klusser

Als man in huis ben je al snel de aangewezen persoon om kleine klusjes in huis (of misschien ook wel grote, dat weet ik niet 😉 ) op te knappen. Maar dat is niet altijd even eenvoudig of makkelijk. Want laten we wel wezen: ook voor jou is het geen dagelijkse kost om te klussen en de verbouwen, of wel? Je kunt dan wel wat tips en trucs voor de klusser gebruiken. Van die kleine handigheidjes of belangrijke technieken die je kunt toepassen om je heel wat ellende te besparen. Nou, die staan in dit boek!

Makkelijker werken

De belangrijkste reden om dit boek in huis te halen omdat het vol staat met praktische tips en tricks voor de klusser. Makkelijke maniertjes om een goed resultaat te behalen, handige tricks die je heel wat sores kunnen besparen. Hoe je bijvoorbeeld zo lang mogelijk een schone kwast kunt houden, zodat je geen druipers krijgt in je schilderwerk. Of hoe je jouw zaagbank soepeler kunt laten lopen. Van alles en nog wat, van zagen tot reinigen en van afmeten tot monteren. Voor iedere klus zijn wel een paar handigheidjes.

Geld besparen

Geld besparen met tips en tricks voor de klusser? Natuurlijk! Want als je slim omgaat met de middelen die je hebt, kun je jezelf heel wat gereedschappen besparen. Zeker als je de middelen en gereedschappen niet heel vaak nodig hebt, zijn er vaak handige maniertjes om hetzelfde effect te bereiken met ander gereedschap. Zo kun je in een handomdraai ronde voorwerpen uitfrezen, binnenmaten of hoeken meten en het perfecte schroefgat maken met de middelen die je nu al in huis hebt. Gewoon een kwestie van creatief nadenken – en goed lezen in dit boek!

Ga direct naar Tips en tricks voor de klusser op BOL.com.


Recensie over Tips en Tricks voor de klusser

Onmisbare tips en tricks voor de klusser – wie wil die nou niet in huis hebben? In dit boek staan honderden tips die je kunt gebruiken om je klusjes makkelijker en efficiënter te maken. De fotootjes laten je zien wat er bedoeld wordt, de tekst is meestal duidelijk (hoewel ik zo nu en dan een vakterm tegenkwam die ik toch even moest opzoeken). Een praktisch boek voor iedere klusser – niet alleen de incidentele klusser, maar ook voor de wat meer ervaren klusser!

Score: 8Boeken koop je bij je plaatselijke boekhandel.
Online bestellen kan onder andere op:

Informatie

Onmisbare tips en tricks voor de klusser,
Illustrator:
Uitgever: , 288 pagina’s, paperback.
Vanaf: 16 jaar. ISBN: 9789044753349. Prijs: 14.95 euro.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.