logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Tip: Grizzy en de Lemmings


01-grizzy-affiche-1280x720Grizzy is een grote, sterke en slimme beer. Geen enkel dier durft Grizzy in de weg te zitten. Tenminste… geen enkel ander dier behalve de meest onschuldige, maar gekke knaagdierenfamilie die er bestaat: de Lemmings. Grizzy en de Lemmings zijn allebei van mening dat de boswachterswoning in het natuurreservaat waar zij wonen, hun domein is. Vredelievend samenwonen is geen optie, dus proberen ze in de strijd om de privileges elkaars leven zuur te maken en de meest ondeugende streken uit te halen.

Geniet van de kwajongensstreken van Grizzy en de bende knaagdiertjes in de doldwaze animatieserie Grizzy and the Lemmings. Vanaf 7 november dagelijks te zien om 17:15 uur op Boomerang, de leukste TV-zender voor het hele gezin!

De boswachter van een uitgestrekt natuurreservaat in Canada heeft een riante boswachterswoning. In de ogen van de dieren is dit een waar paradijs. Beer Grizzy vindt dat dit riante onderkomen aan hem toebehoort, aangezien hij aan de top van de voedselketen staat. Zodra de boswachter van huis is, betrekt hij dit paleisje. Hij geniet van alle moderne faciliteiten in het huis, zoals de thuisbioscoop met 117 TV-zenders, de comfortabele bank, de popcornmaker, de sauna en de volledig ingerichte keuken. Tot grote ergernis van Grizzy zijn de Lemmings ook niet weg te slaan uit het huis. Voor hen is het huis een groot pretpark waar ze veel lol maken. Alhoewel Grizzy met zijn 250 kilo en ruim 2 meter lengte niet gemakkelijk uit de weg te krijgen is, maken deze ongeleide haarballen het Grizzy, door goed samen te werken, wel heel erg moeilijk!

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.