logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Tickets voor Rogue One: A Star Wars Story nu al te koop

Static_Death-troopers_Nu-te-koopTickets voor het langverwachte nieuwe verhaal uit het Star Wars universum gaan nu al in de verkoop.  “Rogue One: A Star Wars Story” draait vanaf woensdag 14 december in de Nederlandse bioscopen en door de vroege verkoop geeft dit de Nederlanders de kans om de allereerste te zijn die de film gaan zien. De trailer van de film zorgde al voor groot enthousiasme over de hele wereld en de verwachtingen voor Rogue One zijn hooggespannen!

Lucasfilm presenteert ‘Rogue One: A Star Wars Story’, de eerste stand alone-film in het Star Wars universum. ‘Rogue One’ gaat over een groep
onwaarschijnlijke helden die in roerige tijden met elkaar samenwerken om de plannen voor de Death Star, het ultieme vernietigingswapen, te stelen van het oppermachtige Keizerrijk. Dit belangrijke moment op de Star Wars-tijdlijn is allesbepalend: het brengt gewone mensen bij elkaar die ervoor kiezen om buitengewone dingen te doen en zo onderdeel worden van iets groters dan henzelf.

“Rogue One: A Star Wars Story” is geregisseerd door Gareth Edwards met acteurs Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen en Forest Whitaker. Met Kathleen Kennedy, Allison Shearmur en Simon Emanuel als producent, en John Knoll en Jason McGatlin als uitvoerend producent. Het verhaal is geschreven door John Knoll en Gary Whitta, en het scenario door Chris Weitz en Tony Gilroy. “Rogue One: A Star Wars Story” is vanaf 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Tickets zijn hier te koop: http://www.starwarsrogueone.nl/

Bekijk de laatste trailer: 

“Rogue One: A Star Wars Story” draait vanaf woensdag 14 december 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.