logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen

Days of Wonder en Asmodee hebben Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen aangekondigd, het meest meeslepende spoorwegavontuur ontworpen door Rob Daviau, Matt Leacock en Alan R. Moon. Het spel zal vanaf 3 november in de winkels liggen.

Speelgoed en spellen koop je bij:

Over Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen

In Ticket to Ride® Legacy: Legendes uit het Westen, beginnen spelers aan twaalf spannende reizen, waarin elke speler een spoorweg in Noord-Amerika beheert. Als echte 19e-eeuwse pioniers begint de campagne aan de oostkust, waarna de spelers zich van avontuur tot avontuur een weg banen naar de westkust en onderweg uitdagingen tegenkomen. Ontworpen door drie bordspellegendes, Alan R. Moon, Rob Daviau en Matt Leacock, duurde het vijf jaar om deze competitieve en evoluerende campagne vol wendingen te ontwikkelen. Ticket to Ride Legacy: Legendes uit het Westen is eenvoudig te leren en biedt een meeslepende en verhalende ervaring, wat alle fans van de serie zal bevallen. Het spel kan gezien worden als een referentie binnen Legacy spellen.

“We kunnen niet wachten om dit spel in handen te krijgen van fans van Ticket to Ride en Legacy games. Met Legendes uit het Westen is elk spel anders, waarbij het verhaal zich laag voor laag ontvouwt. Nieuwe regels en spelelementen zullen een stempel drukken op deze unieke spelervaring, vol onverwachte gebeurtenissen en sluwe rivalen.”

Adrien Martinot, Game Line Manager bij Days of Wonder

Nieuwe ervaringen en gameplay features

Net als in Ticket to Ride blijft het volbrengen van bestemmingskaarten het hoofddoel in Ticket to Ride® Legacy: Legendes uit het Westen. Tijdens het spel krijgen spelers echter te maken met onverwachte situaties, kansen en mogelijkheden om hun kluis met verdiensten te vullen. Spelers zullen tijdens de campagne nieuwe regioboxen openen die nieuwe regels, extra content en vele andere verrassingen onthullen. Kortom, het is een hele nieuwe rit. “Het was cruciaal voor ons om nieuwe ervaringen en nieuwe gameplay features te bieden en niet opnieuw mechanieken uit onze succesvolle Map Collectie lijn te herhalen” zei Adrien. “Bijna alle door Alan, Rob en Matt gecreëerde mechanieken zijn volledig nieuw voor de Ticket to Ride spellenlijn”. Als de campagne voorbij is, hebben de spelers bovendien een unieke en persoonlijke map waarop ze kunnen blijven spelen.

Spelinformatie

Ticket to Ride® Legacy: Legendes uit het Westen is ontworpen voor 2 tot 5 spelers vanaf 10 jaar en biedt in elk van de 12 reizen een meeslepende verhalende ervaring van 20 tot 90 minuten. Ticket to Ride® Legacy: Legendes uit het Westen bevat 13 Regioborden, 280 treintjes, 1 Campagnebox, 84 Treinkaarten, 33 Bestemmingskaarten, 7 Gebeurteniskaarten, 6 Actiekaarten, 77 Postkaarten, 1 Verhaallijn, 5 bedrijfsboxen; 8 Regioboxen; 1 Conducteursbox; 1 Spelhandleiding en nog veel meer om te ontdekken!

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.