logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Ticket to Ride Berlijn


De vijfde stedeneditie van Alan R. Moon’s bekendste bordspel, Ticket to Ride Berlijn, zal verkrijgbaar zijn vanaf 25 augustus 2023. De stedenedities van Ticket to Ride zijn compacte stand-alone spellen met een kortere speelduur dan de klassieke versie. Ontdek binnenkort een nieuwe beroemde stad om te verkennen en treinroutes te bouwen, naast de reeds populaire stedenedities van New York, London, Amsterdam en San Francisco. Deze versie speelt zich af in de huidige tijd. De map omvat de hele binnenstad van Berlijn, zoals: de Zoo, Alexanderplatz, Checkpoint Charlie en Brandenburger Tor. Al deze culturele bestemmingen maken het een plezier om te spelen. Ervaar Berlijn zoals nooit tevoren dankzij de illustraties van Julien Delval en de trams en metro’s die zijn gebaseerd op de iconische vervoersmiddelen van de stad.

Een nieuwe uitdaging

Net als alle andere stedenedities, geeft Ticket to Ride Berlijn een nieuwe draai aan de regels. In deze editie moet je de verschillende vervoersmiddelen (trams en metro’s) van de Duitse hoofdstad efficiënt gebruiken. Je moet zorgvuldige keuzes maken, want het aantal trams en metro’s is beperkt! Deze nieuwe miniaturen bieden beginners toegankelijke strategische keuzes en zorgen voor extra plezier voor ervaren spelers.

Voor het hele gezin

Ticket to Ride Berlijn is een van de beste manieren om in het Ticket to Ride-universum te stappen. Het spel is ontworpen voor spelers vanaf 8 jaar. Het heeft eenvoudige regels die het hele gezin zich snel eigen kan maken. Neem het mee onderweg en beleef de volledige Ticket to Ride ervaring in slechts 15 minuten, of je nu thuis speelt of op het terras met je vrienden.

Ticket to Ride Berlijn is verkrijgbaar vanaf 25 augustus 2023

Aantal spelers: 2 tot 4 spelers
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Speelduur: 10-15 minuten

Speelgoed en spellen koop je bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.