logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win een code voor de thrillerserie Deliver us

Nu op lumiereseries.com en op DVD: de achtdelige psychologische thriller Deliver Us. Over vijf mensen in een Deens stadje die uit wanhoop besluiten het recht in eigen hand te nemen en de man te vermoorden die hen terroriseert.

Doorsnee stadje

Ebberup is een doorsnee Deens provinciestadje. Het dagelijks leven draait er om de gemeenschap, de school en de lokale kippenboerderij. Niet bijzonders, maar voor de bewoners is het hun thuis. Hun enige wens is een prettig leven. De meesten herinneren zich onschuldiger tijden met eindeloze, zwoele zomeravonden, toen ze zich nog geen zorgen hoefden te maken over financiële crises, de opwarming van de aarde en terreur. Toen ze zich geen zorgen hoefden te maken over Mike, de lokale kwelgeest.

Psychopaat

Mike is een psychopaat, die het stadje terroriseert en geen grenzen kent, geen moraal. Die een onschuldige jongen vermoordde en ermee wegkwam. Totdat vijf bewoners het genoeg vinden. Vijf heel verschillende mannen en vrouwen die gemeen hebben dat Mike hun leven heeft vernietigd. Ze besluiten daarom gezamenlijk de perfecte moord te plegen. Een moord die het kwaad uit Ebberup verdrijft en betere tijden terugbrengt. Maar dan ervaren ze dat wanneer je voor God speelt, je makkelijk kunt eindigen als de duivel.

Ga direct naar Deliver us op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.