logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bioscoopfilm: The Dive, een adembenemende thriller


Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit najaar de spannende thriller ‘The Dive’ naar Nederland. De film is geregisseerd door Maximilian Erlenwein en de hoofdrollen zijn weggelegd voor Louisa Krause (The Girlfriend Experience) en Sophie Lowe (The Beautiful Lie). De muziek in de film is gecomponeerd door onder andere Volker Bertelmann die dit jaar ook een Oscar won voor beste originele muziek voor de film ‘All Quiet On The Western Front’.

Het verhaal van The Dive

Een avontuurlijke diepzeeduik op een van ’s werelds meest afgezonderde locaties, wordt een wanhopige strijd om te overleven voor de zussen Drew en May. Wanneer een aardverschuiving rotsen in zee doet storten, wordt May geraakt en komt ze vast te zitten op de bodem van de oceaan. Met een gevaarlijk laag zuurstofgehalte is het aan Drew om haar zus te bevrijden en haar leven te redden.

Terwijl Drew wanhopig probeert hulp te vinden, voert May onderwater haar eigen psychologische strijd. Drew gebruikt al haar vindingrijkheid om haar zus te redden van een dreigende dood en zet hiervoor haar eigen leven op het spel. Terwijl kostbare tijd wegtikt en er geen hulp in zicht is, wordt het een race tegen de klok. Geen lucht. Geen tijd. Geen hoop.

The Dive is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.