logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Bekijk de trailer van de spannende thriller Fall

In deze spannende thriller speelt Grace Caroline Currey de hoofdrol met daarnaast Virginia Gardner en Jeffrey Dean Morgan. Twee vriendinnen zitten vast op een 600 meter hoge toren. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood. Dutch FilmWorks brengt de film deze zomer uit in de Nederlandse bioscopen.

Over Fall

Als twee vriendinnen voor een social media stunt een enorm hoge TV toren beklimmen, komen ze vast te zitten op meer dan 600 meter hoogte. In de brandende hitte, zonder proviand, zonder bereik op hun telefoons en zonder dat iemand weet dat ze daar zitten. Terug klimmen is absoluut onmogelijk en het dichtstbijzijnde platform ligt meer dan 50 meter onder ze. Nu zijn de vrouwen op elkaar en hun vindingrijkheid aangewezen om weer voet aan de grond te krijgen. Risico nemen, betekent hun levens op het spel zetten, maar geen risico nemen, betekent een zekere dood.

Bekijk de trailer van Fall

Cast

  • Grace Caroline Currey (Shazam!, Annabelle: Creation)
  • Virginia Gardner (Starfish, Halloween)
  • Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead, Rampage)

Over de makers

De regie van de film ligt in de handen van de Britse Scott Mann (The Oath, Final Score, Bus 657) die tevens ook mee heeft gewerkt aan het script samen met Jonathan Frank (Final Score, The Tournament). Fall is een Brits-Amerikaanse film in een productie van het Britse Tea Shop Productions en het Amerikaanse Capstone Studios. Dutch FilmWorks verzorgt de distributie in Nederland.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.