logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Klaar voor school met thermosflessen van Primus

Primus ken je vast wel van de oerdegelijke, praktische en prettige kampeerspullen en outdoormaterialen, maar wist je dat die technieken het ook heel erg goed doen in de alledaagse dingetjes? De lichte materialen, degelijke manieren van afwerken en de technieken om efficiënt met energie om te gaan passen perfect in een heel alledaags item op school: de thermosfles! Lekker koude melk of warme dranken mee naar school? Dat kan. Zonder gevaar op lekken, zodat je laptop, tablet en boeken gewoon schoon blijven.

Primus vacuum bottle

Het antwoord op de thermosfles is de Primus Vacuum bottle. Een strak vormgegeven fles met een dubbele wand, gescheiden door een vaccuum. Dat zorgt ervoor dat de temperatuur van buiten en binnen de fles niet met elkaar in aanraking komen, waardoor ze nauwelijks door elkaar beïnvloed worden. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de Primus Vacuum bottle zijn van metaal. De binnenkant is uitgevoerd in roestvrij staal, dat geen geur of smaak afgeeft aan de inhoud van de fles. Of dat nu een koude of warme drank is! Je kunt deze thermosfles krijgen in verschillende coole kleuren. Die lak is aangebracht middels poedercoating: één van de meest degelijke manieren om een fles te voorzien van een kleur. De inhoud sluit je af met een lange schroefdraad, waardoor de fles al lekvrij is. Voor snelle toegang druk je een keer op de knop bovenin, waarbij je de schroefdeksel kunt gebruiken als compacte beker. Klaar voor de pauze? Ik dacht het wel!

Recensie over Primus Vacuum bottle

Een mooie en degelijke thermosfles. Lekker compact, redelijk licht (ca. 240 gram) en oerdegelijk. Dankzij de frisse kleuren lekker hip en stoer.

Door: CooleSuggesties
Score: Primus Vacuum bottle krijgt 9 van de 10 punten.

Ga direct naar Primus Vacuum bottle op BOL.com.

Informatie

Primus Vacuum bottle, Primus
Klik hier voor de website
Prijs: 21.95 euro.

Primus Vacuum Commuter Mug

Vind je zo’n thermosbeker toch een beetje saai of alledaags? Dan kun je eens kijken naar de Primus vacuum commuter mug. Een forse drinkbeker met een dubbele wand, waarbij warme dranken langer warm blijven. Deze thermos’beker’ heeft meer de vorm van een beker, waarbij je aan één kant van het deksel zelfs een drinktuit hebt. Druk je boven op de ontspanknop, dan kun je drinken. Druk je hem nogmaals in, dan sluit je hem weer af. Daardoor wordt hij lekdicht, maar niet boekentasproof. Dit is dus echt een beker voor in de hand. Subliem voor in de bus of trein, maar ze willen hem in de kantine vast ook wel voor je vullen. Je kunt hem zelfs onder een koffie-automaat plaatsen, in plaats van zo’n plastic bekertje. Ben je meteen goed bezig voor het milieu… en heb je alle tijd om te genieten van een kop koffie, cappuccino of thee!

Recensie over Primus Vacuum Commuter Mug

Een mooie en stoere variant op de thermosfles. Lekker compact, redelijk licht (ca. 240 gram) en oerdegelijk. Ik verwacht dat dit de nieuwe rage gaat worden. Laat ze vullen in de kantine, bespaar plastic bekers en heb altijd een drankje binnen handbereik!

Door: CooleSuggesties
Score: Primus Vacuum Commuter Mug krijgt 9 van de 10 punten.

Op zoek naar coole items voor in de keuken?
Amazon.nl | BOL.com | Blokker | Mediamarkt

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.