logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Utrecht


Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Utrecht.

Amersfoort
Abracadabra
Abracadabra is een kinderfeest verhuurbedrijf met 24 themafeesten. Ze hebben originele thema’s en er worden ieder jaar wel nieuwe items toegevoegd. Om maar wat thema’s te noemen: berenfeest, deftige dame theeparty, kabouterfeest en het onderwaterfeest.

Leusden
Eerste Hulp Bij Feestjes
Via Eerste Hulp Bij Feestjes beschik je in no time over een kant-en-klaar, bijzonder en betaalbaar kinder themafeestje om thuis te kunnen vieren. Je kunt hier terecht voor creatieve suggesties, materialen of hulp bij de uitvoering van activiteiten en spellen.

IJsselstein
Feestje naar wens
Er is altijd wel een reden voor het geven van een leuk themafeestje of het volgen van een gezellige workshop. Feestje naar wens organiseert haar aanbod met passie, deskundigheid en enthousiasme. Wij bieden een ruime keuze aan kinderfeestjes, leuke kinderworkshops en themakisten.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.