logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Overijssel


Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Overijssel.

Kampen
Kids 2 Dress
Je kunt bij Kids 2 Dress themakisten huren zodat je met minimale voorbereiding en topfeest geeft. Er zijn op verschillende thema’s, enkele erg origineel: Ik Kook ook, achterstevoren (voor de wat oudere kinderen) en Wereldreis. Voor de prinsessen- en piratenfans onder ons, Kids 2 Dress heeft ook voor jullie themakisten te huur.

Rossum
Studio LiVE
Studio LiVE heeft themakisten voor jong en oud. In de themakisten zit alles wat je nodig hebt voor het organiseren van een spetterend feestje! om enkele thema’s te noemen: beachparty, feest der feeën, Harry Potter feestje. Naast de themakisten kan je bij studio LiVE ook knutselkisten huren, de kinderen kunnen hun eigen dromenvanger of pijl en boog maken.

Zwolle
Bezige bijtjezzz
De themakisten van Bezige bijtjezzz zitten vol spelmateriaal en verkleedkleding. Bij elke kist zit een knutselkist en een leuke kistje die de kinderen kunnen versieren. De Bezige Bijtjezzz hebben drie themakisten in het assortiment: Frozen, prinses en piraat.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.