logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Noord-holland

Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Noord-Holland.

Amsterdam
De Verkleedkeet
Wat is er nou leuker dan een geslaagd feestje? Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken verhuren wij complete feestjes in een kist voor kinderen in de leeftijd van 3 – 10 jaar. In deze kisten zit alles wat je maar nodig hebt, van verkleedkleding (in alle maten) tot en met de kaarsjes op de taart. We hebben ze maar liefst in 13 toffe thema’s, dus er zit vast iets voor jou bij!

Leiden
Droompartijtje
Een spetterend maar betaalbaar kinderfeestje thuis geven? Droomt je kind ervan om een dag een zeemeermin of piraat te zijn? Dat kan met de themakisten van Droompartijtje. In elke themakist zit verkleedkleding, diverse versieringen voor het huis, materialen om spelletjes te doen en uiteraard een draaiboek met allerlei tips.

Hoofddorp
Ookidooki
Huur een feestkist van OOkidOOki voor een onvergetelijk verjaardagspartijtje thuis.
Je krijgt dan een draaiboek met de opzet van het feest, beschrijving van de spelletjes en tips voor traktaties rondom het thema. Bij OOkidOOki kan je feestkisten huren met de thema´s indianen, heksen, prinsessen, griezels en avontuur in het sprookjesbos.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.