logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Noord-Brabant


Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Noord-Brabant.

Terheijden
Tante Liesje
Wanneer je bij Tante Liesje een themakist huurt organiseer je met gemak een origineel kinderfeestje voor je dochtertje of zoontje. Er zijn verschillende thema’s voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar; piraten, heksen, dinosaurussen en prinsessen. De inhoud van de themakisten is afgestemd op 6 kinderen, tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een kist voor meer kinderen te huren.

Den Dungen
Kids en fun
Bij Kids en Fun kan je naast een kinderfeestje boeken ook themakisten en knutselpakketten bestellen. Je vindt er dus alles voor het leukste feestje thuis. Bij Kids en Fun is er een ruime keuze in themakisten. Naast de bekende thema’s als prinsessen, piraten, frozen en brandweer bieden ze ook thema’s als: eenhoorn, jungle met Freek Vonk, zeemeermin Ariel en tovenaar.

Mierlo
Schik in huis
Schik in huis verhuurt superleuke en mooie themakisten voor kinderverjaardagsfeestjes in Noord Brabant. Zelfs het opsturen van een themakist behoort tot de mogelijkheden als je niet uit de omgeving komt. Dus heeft je kind zin in een prinsessen, ridder of tovenaars / heksen thema? Dan ben je bij Schik in huis aan het goede adres!

Waalwijk
Party 4 Kids
Het kinderfeestje van je zoontje of dochtertje moet speciaal worden. Wanneer je een themakist bij Party 4 Kids huurt ontkom je daar niet aan. Ze hebben een grote keuze aan thema’s zoals 1001 nacht, griezels, elfjes en bakker.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.