logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Limburg


Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Limburg.

Reuver
Hieperderpiep kinderfeestjes
Bij Hieperdepiep Kinderfeestjes kan je compleet verzorgde en originele themakisten huren. Maak van het kinderfeestje van je dochter of zoon een ware belevenis. De themakisten bevatten spelletjes, uitnodigingen, themamuziek en zelfs decoraties die je huiskamer in de goed feestsfeer brengen.

Bemelen
Pandora kreatieve kisten
De kreatieve kisten van Pandora zijn handgemaakt en dus uniek. Alle spellen, kostuums, decor en attributen zijn zelf ontwikkeld en vormgegeven. De kreatieve kisten zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Thema’s die verkrijgbaar zijn: piraten, sprookjes, indianen, heksen en spoken.

Merselo
Joepie is Jarig
Joepie! Nog een paar nachtjes slapen dan ben ik jarig. Voor elk kind is jarig zijn hét feest van het jaar. Uw kind het verjaardagsfeestje van zijn of haar dromen geven? Met de themakisten van Joepie is Jarig geeft u thuis een origineel kinderfeestje waar alle kinderen nog lang over napraten.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.