logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Groningen


Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Groningen.

Groningen
Bijzonderfeestje
Wilt je zelf een leuk feestje geven, maar ben je nog op zoek naar een leuk idee? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met een pakket van Bijzonderfeestje geef je makkelijk zelf een superleuk feestje. Alles dat je nodig hebt, zit in het pakket. De uitvoering doe je zelf, waardoor het feestje betaalbaar blijft. Het feestje kan op elke locatie op elk gewenst moment worden uitgevoerd.

Borger
Freubelstudio
Een feestje in de agenda? Wil je thuis een onvergetelijk verjaardagspartijtje vieren? Freubelstudio verhuurt themakisten in verschillende thema’s waarin alles aanwezig is voor een leuk, gezellig, vrolijk, en onvergetelijk kinderfeestje.

Blijham
Speelotheek ’t Ganzenbord
Bij Speelotheek ’t Ganzenbord bieden ze naast speelgoed en spellen ook themakisten. Ze hebben twee verjaardagskisten die ze speciaal voor kinderfeestjes hebben ontwikkeld. De Schatkist heeft als thema piraat en ze hebben ook nog De Toverkist die feeën en heksenmaterialen bevat.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.