logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Friesland


Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Friesland.

Drachten
Het vrolijke feestje
Bij Het vrolijke feestje kan je verkleedkisten voor kinderfeestjes in Friesland en omgeving huren. Je kunt kiezen uit de thema’s: Piraten en Prinsessen. In de themakisten zit kleding, diverse spelletjes, slingers, bordjes, bekers en andere leuke accessoires. De inhoud van de kisten zijn voor 6 kinderen en geschikt voor de leeftijd tussen de 5 en 7 jaar.

Oosterwolde
De verkleedkoffer
Wil je een spetterend themafeestje voor de kleintjes organiseren? De Verkleedkoffer heeft erg handige partykoffers in hun assortiment. Binnen korte tijd heb je de kinderen omgetoverd in bijvoorbeeld ‘sparkling’ prinsesjes of stoere piraten.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.