logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Themakisten in de provincie Flevoland

Een kinderfeestje organiseren wordt een stuk eenvoudiger met het huren van een themakist. Geen gestress en gedoe vooraf en de kinderen hebben het prima naar hun zin! Vaak zit er bij de themakisten een draaiboek met spelletjes en knutsel-activiteiten. Zo hou je het kinderfeestje gezellig thuis en heb je toch weinig voorbereiding nodig. Hieronder een verzameling van themakistenverhuur in Flevoland.

Emmeloord
Feestpakhuis
Bij het Feestpakhuis kun je van alles huren en kopen om de leukste feestjes te vieren. Ze hebben diverse themakisten, van superhelden tot eenhoornfeestje. Je kunt je kinderfeestje extra origineel maken door mooie versiering erbij te bestellen. Of wat dacht je van een limonadefontijn?

Almere
The Partystarter
The Partystarter is de partyplanner voor iedereen die een feest wil geven. Voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest, Oud & Nieuw feest, verjaardagsfeest, of ieder ander feest wat er maar bestaat. The Partystarter biedt meerdere pakketten aan waarbij u zelf aangeeft hoeveel u uit handen wil geven. Er zijn themakisten voor kinderfeesten (leeftijd: 3-7 en 5-10 jaar). The Partystarter werkt vanuit Almere, maar er wordt door heel Nederland gereisd om een geslaagd feest te realiseren.

[vermelding]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.