logo-liggend-wit-donkerblauw

Theatervoorstelling Hans en Griet


image001

Van 16 oktober 2021 t/m 9 januari 2022 toert de voorstelling Hans en Griet door het land. Een mix van opera, theater, zang, hiphop en dans maken dit Grimmige sprookje van de Toneelmakerij en Silbersee tot een onvergetelijke ervaring voor de hele familie. De première is zondag 17 oktober in Internationaal Theater Amsterdam.

Dit keer verdwalen Hans en Griet niet in het bos. Door hun ouders op straat gezet, zwerven ze ’s nachts door de verlaten straten van de grote stad. Onderweg ontmoeten ze allerlei wonderlijke figuren. Zoals de vadsige PatatDuif die zijn mening over de stad niet onder stoelen of banken steekt, de Nachtvlinder die ze een geweldige avond belooft en de Draaiorgeldraaier met zijn valse muziek. Gaan Hans en Griet ooit nog terug naar hun ouders of rooien ze het liever zelf? Klik hier voor de volledige speellijst van Hans en Griet, met locaties door het hele land.

Bekijk hier alvast een stukje:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.