logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Theatershow: Verrukkelijke Kinderbakshow, Rutger van den Broek en Mark Haayema

Verrukkelijke Kinderbakshow Datum: 2-12-2023 t/m 11-02-2024
Locatie:
Diverse theaters in Nederland

Rutger van den Broek (winnaar van Heel Holland Bakt 2013) en theatermaker Mark Haayema, spelen samen de Verrukkelijke Kinderbakshow. Ze vertellen het publiek alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Een vrolijke show met weetjes, liedjes, poppen, challenges en natuurlijk baksels!

Meer weten?

Kaartjes voor attracties en uitjes kopen doe je bij:


De smakelijke show speelt in 29 Nederlandse theaters en is een interactieve, vrolijke en educatieve show voor de hele familie (6+). De regie is in handen van Joep Onderdelinden.

Over Rutger

Rutger klom als kind al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. In 2013 won hij de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken besloot te wijden. Rutger schreef 10 bakboeken, waaronder in 2019 samen met Mark ’t Verrukkelijke kinderbakboek. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl.

Enkele boeken van Rutger waar wij een review over geschreven hebben:

Over Mark

Mark is theatermaker, schrijver en acteur. Hij schrijft kinderboeken en liedteksten voor onder andere Herman van Veen (Lucas, Als je) en Kinderen voor Kinderen (Worden wat je wil, Sorry en Andersom). Dit jaar verschijnt zijn 21e kinderboek ‘Onkruid’ en schrijft hij aan een tweede gedichtenbundeltje met tekeningen van Fiep Westendorp. Zijn prentenboek Johannes de Parkiet, een boek over wennen aan vreemde vogels, was kerntitel voor de Kinderboekenweek 2018 en werd in 2019 bekroond met een Vlag en Wimpel. De boekenserie Muk voor de allerkleinsten staat in de prentenboeken top 10 2022 tijdens de Nationale Voorleesdagen. Mark was als acteur en poppenspeler te zien in o.a. De Boterhamshow, Sesamstraat, Pluk van de Petteflet, Meneertje Meer en War Horse.

Enkele boeken van Mark waar wij een review over geschreven hebben:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.