logo-liggend-wit-donkerblauw

Filmnieuws: The Woman in the Window

The Woman in the Window

In de aangrijpende film The Woman in the Window raakt een kinderpsychologe bevriend met haar buurman aan de overkant van haar woning in New York. Haar leven komt echter plotseling op zijn kop te staan, wanneer de vrouw van de desbetreffende buurman verdwijnt en dat ze het gevoel heeft dat het gaat om een misdrijf. In deze spannende psychologische thriller, gebaseerd op de aangrijpende bestseller en bewerkt door Tracy Letts, worden schokkende geheimen onthuld en is niets of niemand wat het lijkt.

The Woman in the Window is wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 14 mei

Cast van The Woman in the Window

Een film met een geweldige cast brengt het verhaal van Tracy Letts, gebaseerd op de aangrijpende bestseller, tot leven. Hoofdrollen worden gespeeld door Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Jennifer Jason Leigh en Julianne Moore. The Woman in the Window wordt geproduceerd door Scott Rudin, Eli Bush en Anthony Katagas.

She has nothing to prove but what’s real

Bekijk hieronder de trailer van The Woman in the Window

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


LAAT JE REACTIE ACHTER

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.