logo-liggend-wit-donkerblauw

Streaming: seizoen twee van The Wilds

Prime Video onthuld het tweede seizoen van de spannende YA-serie, The Wilds, die wereldwijd exclusief op Prime Video in première zal gaan op 6 mei. First-look beelden van seizoen twee werden vandaag ook vrijgegeven. Op de beelden zie je de meisjes die zich nog hoger moeten inzetten wanneer ze gevangen blijven op een mysterieus eiland, evenals nooit eerder vertoonde beelden van de schipbreukelingen die zich in het tweede seizoen bij dit dystopische slaapfeestje voegen.

streaming-banner-prime-video

Seizoen 2 van The Wilds

Seizoen twee van The Wilds gaat verder met het volgen van de schrijnende beproeving van een groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland, en ze zijn daar niet per ongeluk terechtgekomen – ze zijn in het geheim gerekruteerd voor een uitgebreid sociaal experiment. Het nieuwe seizoen voert het drama op door te onthullen dat de meisjes niet de enigen zijn die worden bestudeerd… er is een nieuwe groep proefpersonen, een eiland van tienerjongens, die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

Over de makers

The Wilds is gemaakt en geproduceerd door Sarah Streicher samen met showrunner Amy Harris, de overleden Jamie Tarses van FanFare, en Dylan Clark en Brian Williams voor Dylan Clark Productions. Het wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.

streaming-banner-prime-video

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de langverwachte hitserie The Wilds. Alle acht afleveringen van de Amazon Original serie zullen op vrijdag 6 mei wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan. De trailer geeft een voorproefje van de nog hogere inzet van de meisjes als ze vast blijven zitten op een mysterieus eiland, en een kijkje in wat al die tijd al deel uitmaakt van het experiment: de jongens. 

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.