logo-liggend-wit-donkerblauw

Trailer: The Tinder Swindler

Modern love is a dangerous game: Netflix lanceert trailer The Tinder Swindler. Het is een documentaire van de makers van The Imposter en Don’t F**k with Cats en volgt het meeslepende verhaal waarin slachtoffers de ware identiteit van hun oplichter onthullen, terwijl ze vechten voor gerechtigheid. One swipe can change your life. The Tinder Swindler is vanaf 2 februari wereldwijd op Netflix beschikbaar.

streaming-banner-netflix

Bekijk de trailer van The Tinder Swindler

https://youtu.be/IDGqId-9ORA

Over The Tinder Swindler

Swipe, swipe, swipe… Het vinden van de ware liefde online blijkt nog altijd een lastige opgave te zijn. Cecilie kan het bijna niet geloven wanneer ze met een knappe billionaire playboy matcht, die ook nog eens de man van haar dromen lijkt te zijn. Maar haar sprookje verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de internationale zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Op dat moment is het reeds te laat en heeft hij alles al van haar afgenomen. Maar waar het sprookje eindigt, begint de wraak thriller. Cecilie gaat op zoek naar zijn andere slachtoffers, zodat ze er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de Tinder Swindler eindelijk zijn verdiende match krijgt.

streaming-banner-netflix

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.