logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

The TeenZ brengt song uit voor bioscoopfilm Hotel Transsylvanië 3

De nieuwe hitsensatie The TeenZ brengt op 2 juli a.s. een nieuwe single uit, getiteld ‘Hangen met Jou’. Dit is de tweede single van deze talentvolle groep tieners in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis en Allan Eshuijs die in korte tijd Nederland veroveren. Het nummer is speciaal geschreven voor de 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3, die vanaf 18 juli a.s. in de bioscoop te zien is.

Het nummer ‘Hangen met Jou’ zal tijdens de aftiteling van HOTEL TRANSSYLVANIË 3 te horen zijn en The Teenz zal tijdens de Nederlandse première op 15 juli a.s. in Pathè Arena Amsterdam optreden. 

Vanaf maandag 2 juli a.s. is de single te downloaden en te streamen via o.a. Spotify, iTunes en Deezer. De videoclip van ‘Hangen met Jou’ kan je bekijken op het Youtube-kanaal van The TeenZ en Universal Pictures.

Over The TeenZ
De hitsensatie The TeenZ bestaat uit zeven talentvolle tieners, vijf meisjes en twee jongens, tussen de 14 en 18 jaar oud. Met hun eerste single ‘Never Nooit Gaan’ hebben ze zeven weken in de Kids Top 20 gestaan en de hitlijsten op iTunes gedomineerd. De single ‘Hangen met Jou’ is hun tweede single en ze zijn druk bezig met meer nieuw materiaal. The TeenZ richten zich met hun muziek voornamelijk op tieners en via social media zijn al hun avonturen te volgen. 

Meer informatie over The TeenZ kunt u terugvinden op de social media kanalen:
https://www.instagram.com/teenzofficial/
https://www.youtube.com/theteenz
https://www.facebook.com/theteenz/
www.theteenzcompany.nl

Over Hotel Transsylvanie 3

In de nieuwe 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. 

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Wie spreken de stemmen in van Hotel Transsylvanië 3?

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad).

Wie spreken de Nederlandse stemmen in van Hotel Transsylvanië 3?

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus).

Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers. 

HOTEL TRANSSYLVANIË 3 draait vanaf 18 juli in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.
www.facebook.com/hoteltnl 
www.hoteltranssylvanie.nl 

Bekijk hier de Nederlandse trailer van Hotel Transsylvanië 3!

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.