logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Streaming: The Summer I Turned Pretty, seizoen 2

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

The Summer I Turned Pretty – seizoen 2

Vroeger keek Belly uit naar haar terugkeer naar Cousins Beach, maar nu Conrad en Jeremiah om haar hart strijden en de kanker van Susannah is teruggekeerd, twijfelt ze of de zomer ooit weer hetzelfde zal zijn. Wanneer een onverwachte bezoeker de toekomst van Susannah’s geliefde huis in gevaar brengt, moet Belly haar vrienden bij elkaar brengen en uitzoeken waar haar hart nu werkelijk thuishoort.

Bekijk de trailer van The summer I turned pretty

Over de serie

Jenny Han is de bestverkopende schrijfster van de To All the Boys I’ve Loved Before– en The Summer I Turned Pretty-series van The New York Times. Haar boeken zijn uitgegeven in meer dan 30 talen. Voor televisie creëerde ze twee nieuwe series gebaseerd op haar boeken – Prime Video’s The Summer I Turned Pretty, waarvan ze uitvoerend producent en mede-showrunner is, en de Netflix-serie XO, Kitty, een spin-off van het To All the Boys-universum, waarvan ze ook uitvoerend producent en mede-showrunner is. Voor film produceerde ze alle drie de films in de wereldwijde hittrilogie To All the Boys van Netflix. Han woont in Brooklyn, New York.

streaming-banner-prime-video

Cast

In The Summer I Turned Pretty spelen Lola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso en Minnie Mills de hoofdrollen, met Colin Ferguson en Tom Everett Scott.

Bekijk de trailer van The Summer ! Turned Pretty – seizoen 2

Over de makers

De Prime Video serie wordt geleid door showrunners Jenny Han, die ook de pilot schreef, en Gabrielle Stanton. Han, Stanton, en Karen Rosenfelt dienen als uitvoerend producenten, samen met Hope Hartman, Mads Hansen, en Nne Ebong voor wiip. De serie is een coproductie van Amazon Studios en wiip.

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.