logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win vrijkaarten voor The Strangers – Chapter 1

In The Strangers: Chapter 1 volgen we een jong koppel, vertolkt door Madelaine Petsch en Froy Gutierrez, dat tijdens een romantisch weekendje weg gestrand raakt in een afgelegen en sinister stadje nadat hun auto het begeeft. Met geen andere optie dan de nacht door te brengen in een afgelegen huis, lijkt hun situatie al snel te verslechteren wanneer ze worden belaagd door drie gemaskerde figuren zonder duidelijk motief.

Gemaskerde vreemdelingen

De spanning stijgt snel terwijl de gemaskerde vreemdelingen genadeloos toeslaan, en het koppel wordt gedwongen om te vechten voor hun leven in een angstaanjagend kat-en-muisspel. Met elke minuut die verstrijkt, wordt de situatie steeds grimmiger en onvoorspelbaarder, waardoor de kijker op het puntje van zijn stoel blijft zitten, zich afvragend wat het lot van de personages zal zijn.

Huiveringwekkende horror

De film belooft een meeslepende en huiveringwekkende ervaring te worden, waarbij de grenzen van angst en spanning worden verkend terwijl het koppel geconfronteerd wordt met een nachtmerrieachtige realiteit. “The Strangers: Chapter 1” is slechts het begin van een angstaanjagende reeks, die het publiek zal blijven verrassen en versteld doen staan met zijn schokkende wendingen en onverwachte plotontwikkelingen.

Bekijk de trailer van The Strangers – Chapter One

Films koop je online bij:

Winnen

The Strangers – Chapter One is vanaf 16 mei te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 2x 2 vrijkaarten verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 22 mei.


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.