logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

The Santa Clauses, seizoen 2

Scott Calvin is terug! In Santa Clauses 1 is Scott na 30 jaar als kerstman (ofwel Santa Claus) opgewekter dan ooit. Maar kerstmis wordt steeds minder populair, en zijn magie als Santa is langzaam aan het vervagen. Scott krijgt het steeds moeilijker met zijn veeleisende taak, en ook zijn gezin heeft aandacht nodig. Dan ontdekt hij dat er een manier is om te stoppen als Santa, en gaat hij denken aan aftreden. Als hij een waardige opvolger kan vinden, hoopt hij een beter vader en echtgenoot te worden. Heb je seizoen 1 nog niet gezien? Kijk hieronder de trailer. Benieuwd hoe het avontuur verder gaat? The Santa Clauses seizoen 2 twee is vanaf woensdag 8 november te zien op Disney+, lees hieronder verder over de avonturen en bekijk de trailer.

Bekijk de trailer van The Santa Clauses 1

streaming-banner-disney-plus

The Santa Clauses 2

Het avontuur gaat verder … maak je klaar voor seizoen twee van de Disney+ Original serie The Santa Clauses. De trailer hieronder geeft een voorproefje van het verhaal van Scott Calvin (Tim Allen) en zijn familie als ze terugkeren naar de Noordpool voor meer avonturen.

Het verhaal

Seizoen twee gaat verder waar seizoen één eindigde: de familie Calvin heeft haar kerstronde gedaan, waarbij alle mensen een magische sneeuwbol onder de kerstboom hebben gekregen. Met de magie van Kerstmis op zijn hoogtepunt, richt Scott zijn blik op de toekomst en benoemt Cal tot de volgende Kerstman. Maar niet alleen Cal maakt deel uit van deze Noordpool-nalatenschap. Ook Carol en Sandra krijgen een belangrijke rol nu Scott een echt familiebedrijf van Kerstmis maakt. Maar op de Noordpool weten ze niet dat de duistere figuur Magnus Antas, ook wel ‘Mad Santa’ genoemd, na 700 jaar gevangenschap per ongeluk is vrijgelaten door een fanatieke fan van Santa. En deze Mad Santa heeft zijn zinnen gezet op het verslaan van Scott Calvin.

Bekijk de trailer van The Santa Clauses 2

Cast & Crew

  • Santa / Scott Calvin – Tim Allen
  • Mrs Claus / Carol – Elizabeth Mitchell
  • Calvin Claus – Austin Kane
  • Sandra Calvin Claus – Elisabeth Allen-Dick
  • Noel – Devin Bright
  • Magnus Antas, the Mad Santa – Eric Stonestreet
  • Kris Kringle – Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias

Naast Allen zal de bekroonde Jack Burditt (30 RockModern FamilyFrasierUnbreakable Kimmy Schmidt) doorgaan als uitvoerend producent en showrunner. Kevin Hench (Last Man Standing), Richard Baker (Last Man Standing, The Santa Clause,The Santa Clause 2) en Rick Messina (Last Man StandingThe Santa ClauseThe Santa Clause 2) zijn samen met Jason Winer en Jon Radler uitvoerend producent voor Small Dog Picture Company.

Het nieuwe seizoen gaat in première op woensdag 8 november met twee afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen per week. 

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.