The Restaurant, seizoen 3

the restaurant s3

De familie Löwander runt het toprestaurant Djurgårdskällaren in het centrum van Stockholm. In de serie The Restaurant volgen we de familieleden en hun personeel bij successen en nederlagen, liefdes en conflicten. Het eerste seizoen besloeg de periode van 1945 tot 1950 en de tweede reeks liep van 1955 tot 1962. Het derde seizoen speelt zich af van 1968 tot 1971, een periode van grote politieke en maatschappelijke veranderingen.

Stockholm, mei 1968. Nina staat op het punt haar nieuwe nachtclub te openen met de hulp van haar resolute dochter Christina, die zich door niets laat tegenhouden. Van Gustaf krijgen ze alle medewerking, maar Peter en zijn vrouw Ester, die de nachtclub Royal runnen, voelen zich bedreigd door de nieuwe competitie. Maggan zet zich in voor een politieke carrière, aangemoedigd door haar vriendin Britt Gahn. Maar  haar carrière en vriendschap staan op het spel wanneer Maggans oude liefde Lily weer op het toneel verschijnt.

Cast: Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Adam Lundgren, Mattias Nordkvist, Josefin Neldén, Julia Heveus, Oskar Laring, e.a. Regie: Harald Hamrell, Andrea Östlund, Anna Zackrisson,  idee & scenario: Johan Roselind, Ulf Kvensler, Malin Nevander, Pernilla Oljelund, producenten: Jarowski, in coproductie met SVT, Viaplay en Film i Väst.

Ga direct naar The Restaurant, seizoen 3 op BOL.com.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Doe heel graag mee!!!

 2. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Super, kans gewaagd!!!

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Leuke prijs!!!

 4. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Mooie prijs!!!

 5. Will avatar
  Will

  Ik heb graag meegedaan voor het derde seizoen.

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Doe heel graag mee!!!

 7. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Mooie prijs, doe graag mee!!!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.