logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Nieuwe serie op Prime Video: The Power

Prime Video heeft de eerste beelden gepubliceerd van de langverwachte serie The Power. De emotioneel gedreven, wereldwijde thriller van SISTER (Chernobyl) is gebaseerd op de bekroonde roman van de Britse auteur Naomi Alderman en gaat in maart exclusief op Prime Video in première.

Over The Power

The Power speelt zich af in de wereld van nu, maar er is een onverwachte wending. Plotseling, en zonder waarschuwing, ontwikkelen tienermeisjes de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. De serie toont een cast van opmerkelijke personages die zich uitstrekt van Londen tot Seattle en van Nigeria tot Oost-Europa, terwijl The Power zich ontwikkelt van een tinteling in de sleutelbeenderen van tieners tot een volledige omkering van de machtsbalans in de wereld.

Bekijk de trailer van The Power

streaming-banner-prime-video

Cast van The Power

Toni Collette schittert als burgemeester Margot Cleary-Lopez, naast John Leguizamo als Rob Lopez, Auli’i Cravalho als Jos Cleary-Lopez, Toheeb Jimoh als Tunde Ojo, Josh Charles als Daniel Dandon, Eddie Marsan als Bernie Monke, Ria Zmitrowicz als Roxy Monke, Zrinka Cvitešić als Tatiana Moskalev, Halle Bush als Allie Montgomery, en meer.

The Power wordt gemaakt door Amazon Studios en SISTER, met Raelle Tucker (True Blood) als showrunner.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.