The Partystarter, Almere

The PartystarterVoor een feest van F tot T!
Er is altijd wel een goede reden voor een feest! The Partystarter is de partyplanner voor iedereen die een feest wil geven. Voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest, Oud & Nieuw feest, verjaardagsfeest, of ieder ander feest wat er maar bestaat. The Partystarter biedt meerdere pakketten aan waarbij u zelf aangeeft hoeveel u uit handen wil geven. Er zijn themakisten voor een feest thuis, en voor een feest op locatie kan The Partystarter met u samen brainstormen over de mogelijkheden. U kunt zelfs een gastvrouw boeken om tijdens het feest de gasten te verzorgen!

Sfeer ontstaat al bij versiering, een gezellig versierd huis geeft de gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Sfeer ontstaat ook door hapjes en drankjes, de gasten zien dat de gastvrouw of heer de tijd voor ze neemt door het bereiden van de hapjes en door de glazen te vullen. Alleen is het niet leuk als je zelf steeds achter het fornuis moet staan en iedereen tevreden moet houden. Als je een feest geeft, wil je daar zelf ook van genieten. The Partystarter is ervoor om alle stress weg te nemen zodat u kunt genieten van het feest zoals het hoort!

De activiteit is geschikt voor:
Iedereen! Afhankelijk van het soort feest dat gegeven wordt natuurlijk. Er zit geen minimum of maximum aan het aantal gasten. The Partystarter denkt met u mee, voor wie het feest ook is en wat voor feest het ook wordt!

Website: The Partystarter
Leeftijd: 3 t/m 99 jaar
Kosten: Themakist: €9 per persoon
Uurtarief begeleiding: Bij 15 personen of minder: €12.50 p/u. Bij 15 tot 25 personen: €22.50 p/u. Bij 25 tot 35 personen: €32.50 p/u. Bij meer dan 35 personen: Prijs in overleg.
Voorrijkosten: 40 ct. p/km, overal in Nederland
Adres: Almere

[disclaimerfeestje]

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Reacties

  1. Janette avatar
    Janette

    The Partystarter heeft mijn vrijgezellenfeest georganiseerd! Het was een topfeest! De foto’s staan op de site van The Partystarter.

  2. Janette avatar
    Janette

    The Partystarter heeft mijn vrijgezellenfeest georganiseerd! Het was een topfeest! De foto’s staan op de site van The Partystarter.

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.