The Old Man And The Gun

The Old Man and the Gun is niet alleen een charmante misdaadkomedie, het is ook de laatste film waarin de inmiddels 82-jarige filmlegende Robert Redford schittert. Op zijn kenmerkende jongensachtige manier vertolkt hij de rol van de innemende Forrest Tucker, die ondanks zijn pensioengerechtigde leeftijd het overvallen van banken niet kan laten. The Old Man and the Gun is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vanaf 27 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Forrest Tucker (Robert Redford) is één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Zonder wapens en geweld weet hij banken keer op keer met speels gemak te overvallen. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet, een heerlijke rol van Sissy Spacek, lijkt het geluk in zijn leven compleet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

Bekijk hier de trailer van The Old Man and the Gun:

De regie was in handen van up-and-coming regisseur David Lowery (A Ghost Story) met in de hoofdrollen Robert Redford, Casey Affleck, Danny Glover, Tika Sumpter, Tom Waits en Sissy Spacek.

The Old Man and the Gun, onder regie van David Lowery, is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over het leven van de misdadiger Forrest Tucker (1920-2004), een Amerikaanse crimineel die voor het eerst op 15-jarige leeftijd werd opgesloten. Hij is vooral bekend als een ontsnappingsartiest die naar verluidt 18 keer succesvol uit de gevangenis kon ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd ontsnapt hij voor de laatste keer uit de gevangenis van San Quentin en pleegt opnieuw een aantal roofovervallen op banken.

Films koop je online bij:

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. […] in première zal gaan. De hoofdrollen worden gespeeld door Academy Award-winnares Sissy Spacek (The Old Man and The Gun) en Academy Award-winnaar J.K. Simmons (Being the […]

 2. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  super!!!

 3. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  leuke prijs!!!

 4. Will avatar
  Will

  Heel graag heb ik meegedaan voor deze dvd.

 5. Landje Bleeker avatar
  Landje Bleeker

  Dat lijkt mij een goeie film , lekker in de zomervakantie kijken , ik ga nooit op vakantie .

 6. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!

 7. Joost Kampmeijer avatar
  Joost Kampmeijer

  Lijkt me een mooie film.
  Succes iedereen.

 8. Mertens Patrick avatar
  Mertens Patrick

  Leuke prijs!!!

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.