logo-liggend-wit-donkerblauw

Win filmprijzen voor The Marvels


In Marvel Studios’ The Marvels heeft Carol Danvers (aka Captain Marvel) wraak genomen op de Supreme Intelligence en haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree. Door onvoorziene omstandigheden moet Carol de last dragen van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een merkwaardig wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan (Ms. Marvel) en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als ‘The Marvels’.

streaming-banner-disney-plus

Bekijk de trailer van The Marvels

Cast van The Marvels

In de film schitteren sterren als:

 • Brie Larson
 • Teyonah Parris
 • Iman Vellani
 • Samuel L. Jackson
 • Zawe Ashton
 • Park Seo-joon

De film wordt geregiseerd door Nia DaCosta en geproduceerd door Kevin Feige. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Mary Livanos en Matthew Jenkins zijn de uitvoerend producenten. Het scenario is geschreven door Megan McDonnell, Nia DaCosta, Elissa Karasik en Zeb Wells

The Marvels is vanaf 8 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Films koop je online bij:

Winnen

The Marvels is vanaf 8 november te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen een pakket met daarin een The Marvels totebag, een notebook, een pin badge en een keychain verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 15 november.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Henri Beulen avatar
  Henri Beulen

  Ik doe heel graag mee, alleen al omdat de MCU negatief in het nieuws komt op de social media de laatste tijd en ik voor mezelf wel wil uitmaken of de film goed is of niet. Ik ben er vast van overtuigd dat de film te gek is!

 2. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Leuk doe graag mee


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.