logo-liggend-wit-donkerblauw

The Mandalorian (seizoen 2)

Disney+ deelt alvast de eerste trailer, key art en nieuwe beelden van het langverwachte tweede seizoen van Lucasfilm’s bekroonde serie, “The Mandalorian.” De Mandalorian en ’the Child’ vervolgen hun reis en nemen het samen met nieuwe bondgenoten op tegen vijanden tijdens hun reis voor het universum nadat deze overhoop ligt na de val van de Galactic Empire. In de serie “The Mandalorian” zien we Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito. De regie en productie ligt in handen van onder andere Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez. Showrunner Jon Favreau doet samen met Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson dienst als executive producer, met Karen Gilchrist als co-executive producer.

Het nieuwe seizoen van The Mandalorian gaat op vrijdag 30 oktober in première. De serie is uitsluitend via Disney+ te streamen.

Bekijk hier de trailer van The Mandalorian (seizoen 2)

Wil je weten wat er ook alweer allemaal gebeurde in het eerste seizoen van The Mandalorian? Hieronder vind je een recap van The Mandalorian, seizoen 1:

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

  1. […] wel een geschikte peer te zijn, als je het heel droog bekijkt. We zagen hem voor het eerst in The Mandalorian verschijnen (seizoen 2, aflevering 6, om precies te zijn). Het is dan ook een beetje dubbel: deze […]