Binnenkort in de bioscoop: The Little Mermaid

The Little Mermaid poster

“The Little Mermaid”, wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall en is de live action versie van veelvuldig geprezen animatieklassieker. “The Little Mermaid” is vanaf 24 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

Over The Little Mermaid

“The Little Mermaid” vertelt het verhaal over Ariel, een prachtige zeemeermin met een sterke wil en een drang naar avontuur. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest uitdagende. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric.

Ondanks dat haar vader het haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met een kwade zeeheks: Ursula. Zij geeft Ariel de kans om het leven op het land te ervaren, maar Ariel weet niet dat ze hiermee haar plek in het leven en ook haar vaders plek op de troon in gevaar brengt.

Bekijk de teaser van The Little Mermaid

Cast

  • Ariel – Halle Bailey
  • Prins Eric – Jonah Hauer-King
  • Sebastian – Daveed Diggs (Tony-award winnaar)
  • Flounder – Akwafina
  • Queen Salina – Noma Dumezweni
  • Koning Triton – Javier Bardem (Oscar®winnaar)
  • Ursula – Melissa McCarthy (tweevoudig Academy Award® winnaar)

Over de makers

“The Little Mermaid” wordt geregisseerd door Rob Marshall en geproduceerd door Marc Platt (winnaar van twee Emmys), Lin-Manuel Miranda (winnaar van drie Tony awards) en Rob Marshall. De muziek uit de film is van Oscar®winnaar Alan Menken, met teksten van Howard Ashman. Gloednieuwe teksten zijn geschreven door Lin-Manuel Miranda.

the little mermaid 1

Nieuwe featurette ‘A World Reimagined’

Een nieuwe featurette, “A World Reimagined,” van Disney’s The Little Mermaid, geeft een exclusieve kijk op de live-action herbewerking van de studio’s geanimeerde musical klassieker, is nu beschikbaar. The Little Mermaid, geregisseerd door visionair filmmaker Rob Marshall, is vanaf 24 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.

streaming-banner-disney-plus

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.LAAT JE REACTIE ACHTER

Laat hieronder jouw reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.