logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

The Legend of Vox Machina: trailers en premièredatum

Op 28 januari 2022 gaat bij Amazon Prime Video The Legend of Vox Machina, een geanimeerde fantasy-avonturenserie voor volwassenen, wereldwijd van start. De indrukwekkende openingsscène – die ook een live lezing van een scène uit de eerste aflevering bevat – werd gedeeld met fans als onderdeel van een virtueel New York Comic Con panel met de oprichters en cast van Critical Role, die ook dienen als uitvoerend producenten van de serie.

Bekijk de openingscène

Over The Legend of Vox Machina

Gebaseerd op de geliefde personages en avonturen van Critical Role’s eerste livestreamed tabletop role-playing game (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een geanimeerde fantasy-avonturenserie over volwassenen die Vox Machina volgen, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

En natuurlijk leidde deze teaser tot een spectaculaire trailer van Vox: Machina:

Wij hebben natuurlijk wat meer te bieden dan alleen die ene trailer. Ben je benieuwd naar de serie? Bekijk een nieuwe clip uit Vox: Machina

streaming-banner-prime-video

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.