logo-liggend-wit-donkerblauw

The Lawyer seizoen 2


Wanneer advocaat Frank Nordling de waarheid achter de dood van zijn adoptieouders ontdekt, stort zijn wereld in. De crimineel Waldman, klant van zijn advocatenkantoor, was erbij betrokken. Om de dood van zijn ouders te wreken, infiltreert Frank in Waldmans organisatie en wordt hij zijn persoonlijke vertrouwensman.

Tweede seizoen

Na een tumultueus eerste seizoen lacht het leven Frank aan het begin van het tweede seizoen weer toe. Hij is inmiddels vader van een dochter, Laura, en wil niets liever dan een normaal bestaan leiden. Zijn vrouw is echter bang dat hun dochtertje gevaar loopt. Wanneer Franks zus Sara bovendien een belangrijke ontdekking doet over de dood van Waldmans dochter Therese, neemt hij een onverwacht besluit. Samen met zijn aartsvijand Waldman gaat Frank op zoek naar de moordenaar van Therese.

Cast: Alexander Karim(Thin Ice), Malin Buska (Easy Money III), Thomas Bo Larsen (Follow the Money), Nicolaj Kopernikus (The Killing), e.a. Regie: Geir Henning Hopland & Pontus Klänge, scenario: Charlotte Lesche & Karin Gidfors, producent: SF Studios.

Ga direct naar The Lawyer seizoen 2 op BOL.com.

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou: