logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Film: The Last Right


Gusto Entertainment brengt op 22 oktober de komische en hartverwarmende roadmovie The Last Right uit. De hoofdrol wordt door niemand minder dan de populaire en succesvolle Nederlandse acteur Michiel Huisman (Zwartboek, Game of Thrones, The Age of Adeline) gespeeld. In The Last Right proberen twee broers,  beiden met hun eigen gebruiksaanwijzing, tijdens een doldwaze autorit dwars door Ierland weer nader tot elkaar te komen.

The Last Right – vanaf 22 oktober in de bioscoop

De succesvolle advocaat Daniel Murphy (Michiel Huisman) reist vanuit Boston terug naar Ierland voor de begrafenis van zijn moeder. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden krijgt hij niet alleen de verantwoordelijkheid voor zijn autistische broer Louis, maar ook voor het lichaam van de man die naast hem in het vliegtuig zat. Aangespoord door zijn broer Louis en de pittige jonge begrafenisondernemer Mary (Niamh Algar) begint hij aan een doldwaze autorit dwars door Ierland om de onbekende man te kunnen begraven, op de hielen gezeten door politiedetective Crowley (Colm Meany).

The Last Right is een geestige en hartverwarmende roadmovie waarin twee broers, een vreemde en een ecologisch verantwoorde kartonnen lijkkist met bloemetjesmotief op het dak, de hoofdrol spelen.

Bekijk hieronder de trailer van The Last Right.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.