logo-liggend-wit-donkerblauw

Avontuurlijke animatiefilm The Jungle Bunch – World Tour

Op 24 augustus brengt Distri7 de avontuurlijk animatiefilm The Jungle Bunch – World Tour uit in de Nederlandse bioscoop. The Jungle Bunch – World Tour is gebaseerd op de gelijknamige Franse kinderserie over een groep buitenbeentjes met een missie om het dierenrijk te beschermen. De serie won in 2014 een Emmy Award in de categorie Kids en wordt uitgezonden in meer dan 180 landen. The Jungle Bunch – World Tour komt zowel in het Engels als in het Nederlands in de bioscoop.

Bekijk de trailer van The Jungle Bunch – World Tour

Over The Jungle Bunch – World Tour

Wanneer een mysterieuze superschurk de jungle bedekt met giftig roze schuim dat explodeert bij contact met water, schiet de Jungle Bunch te hulp. Met nog minder dan een maand voor het regenseizoen, begint een race tegen de klok om een tegengif te vinden. Onze Jungle Bunch-helden starten hun grootste zoektocht ooit en reizen samen met hun bondgenoten de hele wereld over, van het noorden tot Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ze staan tegenover een tegenstander die slimmer en duivelser is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Voor Maurice en zijn vrienden van de Jungle Bunch is de inzet nog nooit zo hoog geweest!

Meer informatie over de film

Lengte: 90 min.
Regie: David Alaux
Scenario: David Alaux, Eric Tosti, Jean-Francois Tosti
Taal: Nederlands en Engels
Releasedatum: 24 augustus 2023
Distributie: Reveal Films

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.