logo-liggend-wit-donkerblauw

Lees alles over The Invisible Man


What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden.

Verder met o.a. Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Harriet Dyer, (The InBetween), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Storm Reid (Euphoria). Van producent Jason Blum (Get Out, Split) namens Blumhouse Productions. The Invisible Man is geschreven, geregisseerd en mede-geproduceerd door Leigh Whannell, één van de oorspronkelijke bedenkers van de Saw-franchise, die recentelijk ook nog Upgrade en Insidious: Chapter 3 geregisseerd heeft.

Bekijk hieronder de trailer van The Invisible Man: 16+

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.


Meer suggesties voor jou:

LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  mooie prijs!!!

 2. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  mooie prijs!!!

 3. Nancy Praat avatar
  Nancy Praat

  Dit moet zeker een gave film zijn,allen de trailer is al goed.

 4. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super, doe heel graag mee!!!

 5. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super, doe heel graag mee!!!

 6. Bernard Heireman avatar
  Bernard Heireman

  Elisabeth Moss moet een Oscar winnen voor haar glansvertolking in deze ijzingwekkende film over een onzichtbaar gevaar. Een film voor deze tijden!

 7. Cornelis Annemie avatar
  Cornelis Annemie

  Mooie prijs, doe heel graag mee!!!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.