logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Filmnieuws: The Hitman’s wife’s bodyguard

Sinds kort zijn de eerste beelden van The Hitman’s wife’s bodyguard te zien in de teasertrailer. Dit is het langverwachte vervolg op The Hitman’s Bodyguard uit 2017 die in Nederland meer dan 400.000 bezoekers naar de bioscoop trok. Naast de bekende namen uit deel 1 Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek, voegen o.a. Antonio Banderas en Morgan Freeman zich bij de sterrencast van deze spectaculaire actiecomedy.

Films koop je online bij:

Bekijk de teasertrailer van The Hitman’s wife’s bodyguard

Het verhaal

Hit me baby one more time! Top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) zijn terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Waar in deel 1 te zien was hoe Bryce gedwongen moest samenwerken met zijn aartsvijand Kincaid, zijn de twee nu opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia (Salma Hayek) te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot. In een bizar kat-en-muis-spel met hun maniakale tegenstander, vliegen de kogels, ontploffingen en achtervolgingen je opnieuw om de oren.

Informatie over The Hitman’s wife’s bodyguard

De film is, net als deel 1, geschreven door Tom O’Conner en Brandon Phillip en de regie is wederom in handen van Patrick Hughes. Waar The Hitman’s Bodyguard zich grotendeels afspeelde in Amsterdam, is nu onder andere het zonnige Italië decor voor een nieuw actie-spektakel. De wereldpremière staat gepland in juni van dit jaar.

Films koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.