logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

The Gauntlet komt naar Diablo IV


Tijdens de Campfire Chat-livestream kondigden onlangs community director Adam Fletcher, associate game director Joseph Piepiora en lead live class designer Adam Jackson aan dat The Gauntlet op 5 maart uitkomt en werden ze vergezeld door Annacakelive en MacroBioBoi voor wat live gameplay. Ze bespraken ook de tussentijdse seizoensupdate voor Season of the Construct, die veel balansupdates voor de klassen bevat, plus de terugkeer van een aantal bijgewerkte vampierkrachten uit Season of Blood.

Games koop je online bij:

The Gauntlet

The Gauntlet komt op 5 maart en is een vaste non-lineaire Dungeon waarin spelers van dezelfde klasse tegen elkaar strijden om de hoogste rang. Krijg toegang tot The Gauntlet in de Seasonal Realm op World Tier IV door naar de zuidwestelijke haven in Gea Kul te reizen.

The Gauntlet eindigt elke week op dinsdag 17u, en de volgende start om 19u15.

Proofs of Might
Verkrijg Proofs of Might door demonen af te slachten, kisten te openen en evenementen te voltooien. Pillars zijn verspreid over The Gauntlet en kunnen het aantal Proofs verhogen dat je verdient met elke Monster kill.

Seals
Je eindscore levert elke week Seals op, waarmee je in aanmerking komt voor een plaats op de Leaderboards. Er zijn vier rangen te verdienen: Seal of the Blooded, Seal of the Steadfast, Seal of the Iron-Willed en Seal of the Worthy.

Caches of Trials
Bij de wekelijkse reset verdien je Caches of Trials die een Ancestral Legendary garanderen en in rang schalen met de toegekende Cache. Als je de Seal of Worthy verdient, krijg je de meest begeerde schatten.

Leaderboards
Leaderboards zijn onderverdeeld in Klasse, Partijgrootte, Normaal en Hardcore. Als je in de Top 100 van een willekeurige ladder staat, verdien je een Conqueror’s Crest Mount Trophy. Als je in de Top 10 van een Leaderboard staat, worden je naam en personage vereeuwigd in de Hall of the Ancients.

Bekijk de trailer van Diablo IV

Games koop je online bij:

Geschreven door Rianne

Rianne, moeder van twee pubers, part-time werkzaam als SEO-specialist bij een webdesignbureau en ontzettend actief op CooleSuggesties.nl! Ze houdt van gezellige dingen doen met het gezin, uitstapjes ondernemen, lezen, een goede latte en van films kijken.