logo-liggend-wit-donkerblauw-klein

Win vrijkaarten voor The Fall Guy


Hij is een stuntman en net als ieder ander in de stuntwereld blazen ze hem op, schieten ze hem neer, laten ze hem crashen, smijten ze hem door ramen heen en laten ze hem van de hoogste constructies vallen. En dat allemaal voor ons vermaak. Na een ongeval dat hem bijna zijn carrière heeft gekost, moet de onbezongen held een vermiste filmster opsporen, een samenzwering onthullen en zijn grote liefde zien terug te winnen, terwijl hij ook nog gewoon zijn werk moet doen. Dat kan bijna niet goed gaan. 

Verhalen van een oud-stuntman

Oud-stuntman David Leitch, regisseur van de blockbusters Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde en Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw en producent van John Wick, Nobody en Violent Night, presenteert met The Fall Guy zijn meest persoonlijke film tot nu toe. Deze hilarische en spectaculaire actiethriller met een echte sterrencast is een ode aan actiefilms en de hardwerkende, ondergewaardeerde mensen die ze mogelijk maken. 

Bekijk de trailer van The Fall Guy

Het verhaal van The Fall Guy

Colt Seavers is een door de wol geverfde stuntman die een jaar geleden om fysieke en mentale redenen uit het wereldje is gestapt. Maar hij zal toch weer in actie moeten komen als de ster van een grote Hollywood-productie vermist wordt, een film die bovendien geregisseerd wordt door zijn ex Jody Moreno.

Terwijl de meedogenloze producent de vermissing van hoofdrolspeler Tom Ryder voor de studio en de pers geheim probeert te houden, voert Colt de meest waanzinnige stunts uit om Jody weer voor zich te winnen – wat nog niet bepaald wil lukken. Maar de verdwijning van de filmster wordt steeds mysterieuzer en Colt raakt verstrikt in een duister, misdadig intrige, waardoor hij het grootste gevaar uit zijn stuntcarrière zal moeten trotseren. 

The Fall Guy is geïnspireerd op de gelijknamige tv-serie uit de jaren 80.

Acteurs van The Fall Guy

  • Colt Seavers – Ryan Gosling (Barbie, La La Land, Drive)
  • Jody Moreno – Emily Blunt (Oppenheimer, A Quiet Place-films, Sicario)
  • Producent – Hannah Waddingham (Ted Lasso)
  • Tom Ryder – Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train)
  • Winston Duke (Black Panther-franchise)
  • Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once)

De productie

Het scenario van The Fall Guy is geschreven door Drew Pearce, scenarist van Hobbs & Shaw. De film is geproduceerd door Kelly McCormick (Bullet Train, Nobody, Atomic Blonde) en David Leitch namens hun bedrijf 87North, Ryan Gosling en Guymon Casady (Game of ThronesSteve Jobs en uitvoerend  producent van de nog te verschijnen serie Ripley) namens Entertainment 360. De uitvoerend producenten zijn Drew Pearce, Geoff Shaevitz van Entertainment 360 en Glen A. Larson, de man achter de oorspronkelijke tv-serie. 

Films koop je online bij:

Winnen

The Fall Guy is vanaf 25 april te zien in de Nederlandse bioscoop. Wij mogen 3x 2 vrijkaarten verloten. Vul dus snel ons winformulier in! Dat kan tot en met 01 mei.

Deze prijsvraag is afgelopen


Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.