logo-liggend-wit-donkerblauw

Win The Curse of Skinwalker Ranch prijzen

Het onderzoek naar ’s werelds meest mysterieuze hotspot voor UFO- en “High Strangeness”-fenomenen gaat verder met astrofysicus dr. Travis Taylor. Dit keer voegt vastgoedmagnaat Brandon Fugal zich bij zijn team van wetenschappers en onderzoekers op Utah’s beruchte Skinwalker Ranch. In dit baanbrekende vierde seizoen gaat het team dieper en hoger dan ooit tevoren en gebruikt het geavanceerde technologie om het landgoed van 210 hectare te onderzoeken en de eventuele buitenaardse daders te ontmaskeren.

the-curse-of-skinwalker-ranch

We zien in The Curse of Skinwalker Ranch, seizoen 4 close encounters waar geen logische verklaring voor is – van mysterieuze dierensterfte tot verborgen ondergrondse gangen en mogelijke toegangspoorten naar andere dimensies – terwijl het team alles riskeert om achter het ultieme geheim van Skinwalker Ranch te komen.

Winnen

Het vierde seizoen van The Curse of Skinwalker Ranch is vanaf 12 september elke week te zien om 20.30 uur op The HISTORY Channel Wij mogen exclusieve Skinwalker Ranch merchandise (een hoodie (maat L), waterfles en pet t.w.v. €100,-) verloten. Je kunt ons winformulier invullen tot en met 27 september.

curse-skinwalker-ranch-goodies

Geschreven door Dennis van Houts

Dennis, hoofdredacteur van CooleSuggesties.nl. Getrouwd, vader van twee zoons. Beetje nerdy, houdt van lekker eten en films kijken. Verslindt boeken bij het leven.


LAAT JE REACTIE ACHTER

 1. Will avatar
  Will

  Wow, hier doe ik graag aan mee.

 2. Philippe Maes avatar

  Daar zou ik graag mee pronken.

 3. Annemie Cornelis avatar
  Annemie Cornelis

  Doe graag mee

 4. Patrick Mertens avatar
  Patrick Mertens

  Super kansje gewaagd

 5. fred avatar
  fred

  wow da’s een cool geschenk ! het is mijn favoriete programma en ik kijk uit naar elke nieuwe aflevering, ik ben helemaal in de ban van de skinwalker ! ik hoop dat ik bij de winnaars ben ! alvast bedankt voor de toffe wedstrijd !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.